Link :: 04.12.2004 :: 12:38
Cze sorka, że nic nie pisze ale mam jakiś problem z internetem w domu a teraz jestem u taty. Jeszcze choruje ale to już w minimalnej ilości. Kurcze jak dawno tu już nie pisałam. Pomyślę nad zmianą szablonu bo ten jest już przynudnawy :) Zaraz postaram się ulepić coś z gliny (białej) tylko jeszcze nie wiem co to ma być. No nic. Niedługo mikołajki a dokładnie w poniedziałek ja jeszcze nie wymyśliłam co chce dostać a o prezencie pod choinkę to już wogóle nie mam narazie co myśle bo nie mam pojęcia co chce dostać. Może problem tkwi nie w tym, że nie mam pomysłu tylko w tym, że muszę wybrać coś z tysiąca rzeczy, które mi się podobają. Uaaa. Jutro pewnie też nie napiszę ale już niebawem. OK spadam papa
Komentuj(0)
Link :: 04.12.2004 :: 22:23
Ema ludzie ponieważ jutro nie napiszę notki bo czas mi nie pozwoli i nie mam neta w domu więc napiszę wam co mam zamiar robic. A więc z samego rana jak tylko wstanę ok 9.00 jadę do IKEA. Pobyt tam zajmnie mi z godzinkę lub półtorej więc w domku przewidywalnie będę o 11.30 tak około. Potem przyjedzie po mnie mama i jedziemy do kina IMAX na film 3D. Mam nadzieję, że będzie fajnie. No i wieczorem napewno będę się musiała uczyć do WOS bo już jestem chora więc wracam w poniedziałek do szkoły. POdrawiam Daria PA!
Komentuj(0)
Link :: 11.12.2004 :: 20:50
Siema ludzie właśnie leżę w łużku bo jestem chora. Korzystam z laptopa więc spox. Rano obudzilam sie z bólem gardła i głowy. Tragedia totalna. No ale potem jakoś mi przeszło lekko. Nadal mnie boli głowa itd ale no nic. Uuua ale mnie gardziołko boli. Mimo tego przyszła do mnie dzisiaj koleżanka :) OK lece bo na gg koleżanka czeka.
Pozderka Pistacja :*
Komentuj(2)
Szablon from lovella